bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

De ligging van De Dijkgraaf is erg fraai. Het plan is ingebed in het groen van de historische Heemtuin en is ontsloten middels een autoluwe straat op de Veerstraat. Een groene oase op steenworp afstand van het centrum van Druten. 

Druten Omgeving 1500x850 05
Veerstraat 2
Veerstraat 3
Veerstraat 4
Veerstraat 5
Veerstraat 6
Veerstraat 7
Veerstraat 8
Veerstraat 10
Veerstraat 11

Over het project

De ruim opgezette woningen in het groene hart van Druten zijn van alle gemakken voorzien. Binnen de woning is luxe afwerking standaard en buiten de woning geniet je volop van de luxe van de Heemtuin.  Laat je informeren door middel van het invullen van het 'blijf op de hoogte' formulier. Zo mis je niets aan informatie over dit project.  

  • Omgeving

    Wonen in Druten is wonen midden in het prachtige rivierenlandschap van het Land van Maas en Waal. Druten trekt veel bezoekers uit de wijde omtrek. Een gezellige woonplaats waar het goed toeven is. In de omgeving vind je volop natuurschoon, o.a. rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Fiets langs de vele historische bouwwerken en musea. Bezoek de kastelen van Druten. Druten bruist van de activiteiten; Je hoeft je nooit te vervelen.

  • Wat zit er in de buurt

    Er is een breed aanbod aan winkels en er zijn volop voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, recreatie en cultuur. Op slechts 20 autominuten van Nijmegen en Tiel.  Bovendien is er een zeer goede ontsluiting via de Maas en Waalweg op de Rijkssnelwegen A15, A50/A73 en A2  • Wie worden je buren

    Een betere buur als de historische Heemtuin of Waalbandijk kun je niet wensen. De Heemtuin is een schitterend stukje echt Maas en Waalse natuur. En de Waalbandijk geeft je een wijds uitzicht op de prachtige Waal. Geniet van alle recreatiemogelijkheden op het land en op het water.